Updates
22 nov 2018 / Geen onderdeel van een categorie

Noodknop applicatie verbonden met meerdere Meldkamers

De Montr Noodknop applicatie is ondertussen volledig geintegreerd met meerdere meldkamers voor alarmopvolging.  

Zo hebben we bijvoorbeeld een directe integratie met de meldkamer van de gemeente Den Haag. Voor klanten die geen eigen meldkamer faciliteit hebben maar toch gebruik willen maken van een gecertificeerde PAC (Particuliere Alarm Centrale) heeft Mont een koppeling met de meldkamer van de NVD Beveiligingsgroep. Hiermee bieden we zeer hoogwaardige 24/7 beschikbare alarm opvolging aan.

De NVD is een grote -top 4- Nederlandse beveiligingsonderneming die haar hoofdkantoor heeft in Haarlem. Het is een familiebedrijf met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke onderdelen van de dienstverlening. Montr is zeer verheugd om met een dergelijke partner te kunnen samenwerken.

De NVD alarmcentrale is BORG gecertificeerd via het Kiwa NCP. De Regeling Kwaliteitsbeoordeling Particuliere Alarmcentrales (BORG) is een certificeringregeling op grond waarvan een particuliere alarmcentrale (PAC) kan worden gecertificeerd door de “Stichting Kwaliteitsborging Preventie”.