Updates
22 mrt 2017 / Nieuws

Kwaliteit voorop met de SCIOPENG app

Met trots kan Montr melding doen van het feit dat ook SCIOPENG voor al haar consulten gebruik gaat maken van een Montr app. SCIOPENG is een toonaangevende kennispartner die landelijk actief is over de volle breedte van het sociaal domein met zo’n 250 specialisten. 

Montr heeft voor SCIOPENG een applicatie opgeleverd die exact aansluit op hun werkprocessen. Deze applicatie is gebaseerd op het achterliggende Montr platform zodat duurzame doorontwikkeling is gegarandeerd. De app is functioneel en inhoudelijk geheel afgestemd op de verschillende werkprocessen van SCIOPENG. Voor de geautomatiseerde verwerking van de gespreksverslagen en cliënt gegevens is gebruik gemaakt van het generieke Montr koppelvlak zodat een veilige en foutloze afhandeling is gegarandeerd.

SCIOPENG wil met de inzet van de app verder investeren in de kwaliteit van haar dienstverlening. Daarnaast levert natuurlijk iedere overgang van analoge werkzaamheden (pen en papier) naar een volledig digitaal werkproces uiteindelijk ook tijdswinst voor de medewerkers op.

Nieuwsgierig hoe Montr een kwalitatieve impuls aan uw organisatie kan geven en gelijktijdig een efficiencywinst kan laten boeken? We vernemen graag van u: app@montr.nl / 088 033 30 68.

Meer informatie over de diensten van Sciopeng vindt u hier: https://www.sciopeng.nl