Updates
27 apr 2016 / Geen onderdeel van een categorie

Efficiency, omdat het moet

In iedere bedrijfstak is tegenwoordig sprake van prijsdruk en of noodzaak tot efficiency. De inzet van Montr Enterprise biedt u hiermee een gegarandeerde kostenbesparing

In de meeste bedrijfstakken is het natuurlijk de achterkant van het werkproces al geheel gedigitaliseerd. Gelijktijdig blijkt het digitaliseren van de klant gesprekken of bedrijfsbezoeken die op locatie plaatsvinden een stuk lastiger. Menig organisatie heeft hier zijn tanden al op stuk gebeten. Het zijn met name de complexere bezoeken op locatie die zich niet zo maar laten vertalen naar een gebruiksvriendelijke digitale toepassing.

Zodoende gaan nog dagelijks tienduizenden Nederlanders op pad met pen en papier om verslag te doen van locatie- of klantbezoek.

Gelijktijdig blijkt dat door het voortdurend streven naar verdere efficiency in het werkproces hier nog een serieus besparingspotentieel te behalen valt. En dat is niet alleen onze overtuiging. Zo heeft internationale onderzoeksbureau Gartner in 2015 een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat de inzet van zogenaamde ‘mobile enterprise apps’ de komende jaren explosief zal toenemen in de zoektocht naar het realiseren van verdere efficiency in het werkproces.

Gartner meldt hierover:

“…Gartner principal research analyst Adrian Leow said enterprises find it a challenge to rapidly develop, deploy and maintain mobile apps to meet increasing demand, as it is exceedingly difficult and costly to hire developers with good mobile skills.”

“Organizations increasingly find it difficult to be proactive against competitive pressures, which is resulting in their mobile apps becoming tactical, rather than strategic,” said Mr. Leow. “We’re seeing demand for mobile apps outstrip available development capacity, making quick creation of apps even more challenging. Mobile strategists must use tools and techniques that match the increase in mobile app needs within their organizations.”

Ook u ontkomt er dus niet aan.

Het is onze overtuiging dat de Montr Enterprise voor iedere organisatie van meerwaarde kan zijn. Het is immers altijd goedkoper dan zelf ontwikkelen en daarnaast verdient u de inzet van onze applicatie binnen een jaar gegarandeerd terug. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via 088 – 033 30 68 of rechtstreeks met stefan@montr.nl