Updates
1 okt 2015 / Geen onderdeel van een categorie

Tevreden gebruikers!

De overgang van werken met papier naar digitaal is erg groot. En het kost altijd tijd en energie. Het is dus van groot belang dat er snel resultaten worden geboekt en men loon naar werken krijgt. Ongevraagd kregen we recent tijdens een regulier bezoek aan een Huisbezoek app klant de volgende letterlijke feedback…

 

‘…We zijn erg tevreden over de inzet van de Huisbezoek app. We hebben recent berekend welke tijdwinst we met de inzet van de app boeken. We kwamen er op uit dat we over de afgelopen drie maanden een besparing van 40 uur per medewerker hebben geboekt…’.
Nogmaals niet onze woorden maar de letterlijke feedback van tevreden gebruikers. Ze gaven vervolgens aan dat ze extra tevreden waren omdat men de dag ervoor een rechterlijke uitspraak hadden ontvangen. Het betrof hier een zaak die ze volgens eigen zeggen voorafgaand aan de inzet van de app vrijwel zeker had verloren.
‘…Door inzet van de app en bijbehorende verslaglegging als uitkomst hebben we de beroepsprocedure met vlag en wimpel doorstaan. Voorheen hadden we deze zaak waarschijnlijk verloren…’.
Nieuwsgierig geworden? we verzorgen met plezier een nadere toelichting en verstrekken in overleg graag verdere referenties, bel 088 033 30 068 of mail: app@montr.nl