Updates
14 sep 2015 / Geen onderdeel van een categorie
2006-09-14 18:27 Ra-smit 1214×2256×8 (755426 bytes) De Martini Toren aan de Grote Markt in Groningen

Nieuwe klant: Gemeente Groningen

Na een uitgebreide pilot periode heeft de gemeente Groningen recent besloten om te gaan werken met de Huisbezoek applicatie van Montr. Tijdens de pilot periode is duidelijk gebleken dat de inzet van de Montr applicatie de medewerkers werk uit handen neemt en de kwaliteit van de verslaglegging tijdens de huisbezoeken aanzienlijk doet toenemen.
Verder zijn het flexibele karakter van de applicatie, de voortdurende doorontwikkeling ervan en de scherpe prijs kwaliteit verhouding van de dienstverlening van doorslaggevend belang geweest.

Een snel groeiende groep gemeenten werkt ondertussen naar volle tevredenheid met deze Huisbezoek applicatie. Vermeldenswaardig hierbij is dat inzet hiervan ondertussen ook de rechterlijke toets heeft doorstaan. Daarnaast is het essentieel dat verzamelde informatie via de NEN7510 normering (medische gegevens) wordt verwerkt. Dit laatste is van belang omdat er bijvoorbeeld tijdens een huisbezoek soms ook persoonsgebonden medische informatie wordt verzameld zoals een foto van medicatie. Privacy compliance heeft dus niet voor niets al vanaf de start van de ontwikkeling centraal gestaan (privacy by design).

Zoals ieder kwartaal staat er binnenkort weer een kosteloze update van de Huisbezoek applicatie gepland evenals de koppeling met een mid office applicatie van één van onze klanten.