Updates
18 okt 2017 / Huisbezoek App

Investiga nieuwe gebruiker Huisbezoek app

Ook de handhavingsspecialisten van Investiga gaan vanaf dit najaar werken met de Huisbezoek app Investiga is gestart door Arthur van Opzeeland en ondertussen een gevestigde naam in de wereld van de sociale zekerheid. Het bedrijf ondersteunt gemeenten maar ook andere organisaties als DUO en Woningcoöperaties met controle en handhavingswerkzaamheden.

Een belangrijke reden voor Investiga om met de Huisbezoek app van Montr te gaan werken is de flexibiliteit van de applicatie. Per klant kan door Investiga een maatwerk app worden ingericht met eigen vragenlijsten, disclaimers en rapportages. Hiermee investeert Investiga in een verdere professionalisering van het werkproces. Bij de gemeenten die reeds met de Montr Huisbezoek app werken is gebleken dat de kwaliteit van de gespreksverslaglegging een stevige impuls krijgt. Daarnaast betekent deze digitalisering ook een fikse efficiencyslag voor het werkproces. Meer tijd voor inhoudelijke werkzaamheden en minder tijd kwijt aan administratieve handelingen.

Montr is blij met de samenwerking, zeker ook omdat Arthur van Opzeeland inhoudelijk betrokken wordt bij de verdere doorontwikkeling van de app. Omdat Arthur een veel gevraagd en gewaardeerde docent is en daarnaast meerder standaardwerken heeft gepubliceerd staat dit garant voor een unieke combinatie van techniek en inhoud. Montr investeert hiermee ook in een duurzame en kwalitatief hoogwaardige doorontwikkeling van de Huisbezoek app.

Nieuwsgierig welke voordelen u kunt behalen met de inzet van de Huisbezoek app? Laat het ons weten via app@montr.nl  of 088 – 033 30 68. Wilt u graag weten wat Investiga voor u kan betekenen? Neem dan contact op via info@investiga of kijk op www.investiga.nl