Updates
16 sep 2021 / Nieuws

Inspecties Scope 10/12

Snel en effectief onderzoeksresultaten vastleggen? Wij bieden u de meest flexibele oplossing.

De Montr inspectie applicatie is een efficient middel om uw werkzaamheden verder te digitaliseren. De applicatie kan op ieder device gebruikt worden en indien de internetverbinding onverhoopt wegvalt kan er zonder problemen worden doorgewerkt.

Speciaal voor de installatiebranche hebben we verschillende vragenlijsten in de app geïntegreerd zoals de bekende Scope 10 en Scope 12 vragenlijsten. Door inspectiewerkzaamheden meteen ter plekke digitaal vast te leggen wordt er per onderzoek een tijdsbesparing van tenminste 25 minuten gerealiseerd.

Vanzelfsprekend wordt de applicatie voor ieder bedrijf op maat ingericht. U werkt dus met uw eigen vragenlijsten, en past de app aan op uw eigen werkprocessen. U kunt via de applicatie ook de onderzoeken inplannen, aan medewerkers toewijzen en hiermee altijd een actueel overzicht van de status van de lopende onderzoeken.

Verder beschikt de applicatie over tal van handige functionaliteiten. Zo beschikt de applicatie over een dicteer functionaliteit (handig als je vieze handen hebt) en kunnen afgeronde verslagen automatisch met de opdrachtgever gedeeld worden.

De app wordt door grote en kleine organisaties naar volle tevredenheid ingezet. Van 100 onderzoeken, tot 4 onderzoeken per dag. Iedere klant kent een positieve businesscase: efficiënter werken, betere rapportages en beter inzage in werkvoorraad en voortgang per medewerker.

Bent u op zoek naar een middel om uw inspectieverslaglegging te digitaliseren zonder ingewikkelde toestanden, maar wel met behoud van eigen vragenlijsten en integratie in het eigen werkproces? Laat het ons weten, we verzorgen graag een demonstratie op maat. Neem contact op per mail of telefoon 070 2211993.