Updates
1 mrt 2018 / Huisbezoek App
https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikimedia_Commons

IJsselgemeenten gaan handhaven met Huisbezoek app

Ook de IJsselgemeenten gaan de huisbezoek app inzetten voor hun handhavingswerkzaamheden

De IJsselgemeenten is een ‘Gemeenschappelijke Regeling’ van de gemeenten Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Krimpen aan den IJssel. Het is een werkgebied met meer dan 100.000 inwoners.

De keuze is op de Montr Huisbezoek app gevallen vanwege de mogelijkheid om de app geheel op maat van het lokale werkproces in te richten. Ook de behaalde resultaten van gemeenten die al langer werken met de Huisbezoek app waren van belang bij de besluitvorming. De inhoudelijke samenwerking die Montr met Investiga heeft opgezet werd eveneens als zeer waardevol beoordeeld.

Het voldoen aan de bekende privacy en security richtlijnen was vanzelfsprekend een randvoorwaarde. Door de inzet van de Huisbezoek app voldoet men al ruimschoots voor de ingangsdatum van de AVG aan de vigerende wet- en regelgeving.

Doelstelling is om de Montr Huisbezoek app over een breed pallet aan werkzaamheden te gaan inzetten. Niet enkel de reguliere huisbezoeken in het kader van handhaving maar ook voor aanpalende werkterreinen als Adrescontrole (BRP), Verzuimcontrole, Buurtonderzoek en Wmo-/ PGB onderzoek.