Safety Solutions

Een veilige werkomgeving met de Montr Noodknop applicatie.

State of the art, eenvoudig in gebruik en 100% betrouwbaar. Met de Montr Noodknop applicatie bieden werkgevers hun medewerkers het juiste handvat voor een veilige werkomgeving.

De montr Noodknop applicatie bestaat uit de volgende onderdelen.

Eenvoudig te bedienen Noodknop die verbonden wordt met de smartphone. Deze noodknop staat altijd aan en is tot wel zes maanden inzetbaar zonder tussentijds op te laden. ‘Plug and play’, doet het altijd.

De Noodknop wordt via Bluetooth automatisch verbonden met de Montr Noodknop app op uw smartphone. Deze app is beschikbaar voor alle smartphone versies – iPhone, Android and Windows mobile.

Daarnaast beschikt Montr over een beheersysteem dat de noodmeldingen direct doorzet naar de gewenste alarmcentrale voor onmiddellijke alarmopvolging. Montr werkt hiervoor onder meer samen met één van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland, de NVD Beveiligingsgroep.

Het is een unieke oplossing waarbij gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid hand in hand gaan.

De Noodkop is ontwikkeld in nauwe samenspraak met de eindgebruikers. Hierdoor hebben we een instrument kunnen ontwerpen dat zich naadloos laat integreren in de dagelijkse werkzaamheden.

Medewerkers willen niet iedere dag met onveiligheid geconfronteerd worden; men wil een hulpmiddel dat betrouwbaar is maar wat niet voortdurend aandacht vraagt.

Het is een extreem betrouwbare oplossing. We bieden dekking in de meest uitdagende omstandigheden maar bieden ook een zeer nauwkeurige adresbepaling.

Ook de alarmafhandeling is zeer gedetailleerd met een actieprotocol dat voor iedere medewerker op maat wordt ingericht.

De Noodknop wordt naadloos geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden en is natuurlijk ‘privacy proof’.

Indien de medewerker een specifiek adres gaat bezoeken opent deze de app, de noodknop verbindt automatisch, en voert enkel de combinatie postcode – huisnummer in. En men kan veilig op huisbezoek.

Medewerkers die geen specifiek adres bezoeken hoeven geen adres in te voeren omdat er bij de noodmelding ook een zeer acurate GPS plaatsbepaling wordt gedaan.

Wanneer er een noodmelding gedaan wordt ontvangt de meldkamer binnen enkele seconden een uitgebreide noodmelding. Ook wordt er een eerder afgesproken alarmprotocol gestart.

De Noodmelding bestaat uit de naam van de medewerker, afdeling, 06 nummer, GPS-locatie noodmelding en -mits ingevoerd- de locatie van het huisbezoek.

Ieder onderdeel van de applicatie is in eigen beheer ontwikkeld. High tech, made in Holland.

Veiligheid en betrouwbaarheid omdat we niet afhankelijk zijn van derde partijen.

We maken gebruik van Europese hardware componenten van de chipsets en al onze data wordt op servers in Nederland verwerkt.

We zijn één van de eerste bedrijven ter wereld die ook de nieuwe Narrowband (NB) IoT technologie in haar noodknoppen heeft verwerkt.

Deze Narrowband IoT technology biedt een ongekend bereik op de meest uitdagende locaties zoals kelders en het buitengebied.

We werken hiervoor nauw samen met gekende technologie partijen zoals Nordic Semiconductors en Vodafone.

Kortom een modulair en flexibel systeem dat voor iedere uitdaging een betrouwbare oplossing biedt.

Het Montr Safety Solutions platform wordt de komende jaren stapsgewijs verder doorontwikkeld. Bent u geïnteresseerd in een specifieke toepassing voor uw werk terrein? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

...Onze medewerkers durfden na enkele incidenten de straat niet meer op. Na contact met Montr waren er binnen 24 uur noodknoppen operationeel en gingen de medewerkers weer op pad. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik, dit was voor onze medewerkers van grote meerwaarde...