Business Apps

Digitaal rapporteren, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren

Enterprise apps op maat – op maat inrichten, testen en uitrollen. Ontwikkeling op basis van een bestaand platform dat zich in de praktijk ruimschoots bewezen heeft. Zowel als native iOS app en progressive web applicatie beschikbaar.

Efficiënter werken, met smartphone of tablet

Verslaglegging bij klant of onderweg gebeurt veelal nog met pen en papier. Hier valt echter een serieuze besparing te boeken die helaas vaak als ‘ingewikkeld’ wordt beoordeeld. Met het Montr app platform kunt u echter binnen enkele dagen overstappen op geheel mobiel rapporten. De applicatie integreert met ieder systeem, rapportages gaan nooit meer verloren en worden automatisch verwerkt.

‘‘No Code‘‘ applicatie

Vertaal het ‘analoge’ werkproces naar onze digitale tools and start de uitrol van customized apps.

No code, geen gedoe: Montr vertaalt uw formulieren naar een digitale rapportage tool.

Beschikbaar op ieder device, afhankelijk van uw specifieke wensen.

Rapporteren is altijd mogelijk, met of zonder mobiel bereik.

Bewezen, schaalbaar platform

App model met één code base. Dit garandeert snelle doorontwikkeling, productiviteit en een future proof en goed onderhouden applicatie.

Uw eigen applicatie die werkt met ‘isolated containers consuming platform-as-a-service (PaaS) services’ zoals databases en opslag.

Responsive user interfaces die aansluiten op het te gebruiken device.

Multilanguage support.

Gartner over application Platform as a Service (aPaaS)

“…Application development teams struggle to meet demand for new IT and business applications. Cloud-based high-productivity aPaaS tools can increase professional developer productivity and enable self-service….”

Verslaglegging buiten kantoor is één van de laatste kansen om serieuze efficiencywinst en tijdsbesparing te boeken in het werkproces. Met het Montr app platform boekt u aanzienlijke besparingen. Een positieve businesscase is zonder uitzondering de regel.

“…Met de Montr app boekten we onmiddellijk een aanzienlijk tijdsbesparing per verwerkte rapportage. Het resultaat was boven verwachting en resulteerde ook in een kwaliteitsimpuls voor het werkproces. Digitaal rapporteren met de Montr app is laagdrempelig en het systeem is flexibel en eenvoudig te implementeren…”