White label

Een geheel eigen uniek werkproces dat nog steeds in de buitendienst met pen en papier wordt afgehandeld? Voor ieder werkproces hebben we een maatwerk app. Ook in geheel eigen look and feel zodat de app ook een bijbehorende uitstraling heeft in het klantcontact.
Voor iedere inzet geldt dat u binnen een jaar de investering heeft terugverdiend. Enerzijds door goed meetbare kwantitatieve zaken als doorlooptijd en het terugdringen van de foutmarge in de rapportages. Anderzijds is er ook sprake van een aantoonbare kwalitatieve impuls voor het werkproces. De informatie uitvraag is altijd compleet en eenduidig. Nieuwe medewerkers zijn op zo’n manier ook sneller inzetbaar.

White label
White label
White label
Demo White label app

Nieuwsgierig naar de wijze waarop uw team een eigen app kan inzetten? We komen graag langs voor een vrijblijvende demo waarbij we de werking van app toelichten. Hierbij gaan we dan ook in op de ervaringen van de organisaties die al met de app werken. Ook staan we stil bij de vraag hoe een dergelijke app in uw specifieke werkproces kan worden ingepast.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Functie

    Uw verzoek