Montr Enterprise

Montr enterprise: fast forward your mobility

De afgelopen jaren zijn er door Montr dedicated apps ontwikkeld voor uiteenlopende werkprocessen. Of het nu om fraudeonderzoek gaat, verslaglegging door medisch specialisten of door inspecteurs in de buitendienst.

Kenmerk van al deze apps is dat het maatwerk apps zijn voor één bedrijf of organisatie. En dat ze geïntegreerd zijn in de lokale IT-infrastructuur waarbij vooraf gegevens worden ingelezen door de app en na afloop weer worden weggeschreven. Afgestemd op het specifieke werkproces en natuurlijk in geheel eigen look and feel.

Dit wordt allemaal aangestuurd via één framework management system (FMS). Dat ook lokaal door ons gehost kan worden. We beschikken hierbij over één generieke code base waarvan we voor iedere klant snel en doeltreffend op modulaire wijze een passende app opbouwen. Dit noemen we Montr Enterprise: één moeder app, één centrale API en één centraal FMS. Hiermee is stabiliteit en kosten effectiviteit gegarandeerd en maatwerk gelijktijdig eenvoudig mogelijk.

Deze enterprise apps worden door ons centraal doorontwikkeld en onderhouden. Een aantoonbaar efficiënte werkwijze waarbij we naast het inbegrepen reguliere onderhoud ook voortdurend specifieke updates en doorontwikkelingen aan onze klanten beschikbaar kunnen stellen.

Het grote voordeel van deze aanpak is dat u een maatwerk applicatie verkrijgt met een technisch duurzaam fundament dat voortdurend wordt doorontwikkeld en verbeterd.

Montr enterprise
Montr enterprise
Montr enterprise
Demo Montr Enterprise

Nieuwsgierig naar de wijze waarop uw team onze app kan inzetten? We verzorgen graag een vrijblijvende demo van de app. Desgewenst kunnen we ook het gegarandeerd besparingspotentieel voor u in kaart brengen. Daarnaast staan we graag stil bij de ervaringen van de organisaties die al met onze apps werken.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Functie

    Uw verzoek